ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένος το 1978

Το 2000 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο:

NATIONAL UNIVERSITY OF PHYSICAL EDUCATION AND SPORT OF BUCHAREST έχοντας λάβει τον τίτλο: “bsc of physical education in kinesitherapy”.

Το 2003 από το ΑΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  έλαβε τον τίτλο του φυσικοθεραπευτή.

Απο το 2014  έως το 2016 ακολούθησε μετεκπαίδευση (MSc) στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ με ειδίκευση στην : Πρόληψη, Παρέμβαση, Αποκατάσταση

To 2018 ειδικέυτηκε στην ισοκινητική αξιολόγιση, άσκηση και δυναμομετρία στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Η εργασιακή του εμπειρία έχει ξεκινήσει από το Ναυτίκο Νοσοκομείο Αθηνών

Αργότερα σε κέντρα αποκατάστασης, αθλητικά σωματεία, κέντρα εναλλακτικών  θεραπειών καθώς και στους Ολυμπιακούς Αθήνα 2004, ως μέλος της ομάδας αποκατάστασης των αθλητών canoe kayak .

 Έχει ειδικευτεί στις τεχνικές του manual therapy (Χειροπρακτική) ,Μckenzie (μηχανική διάγνωση και θεραπεία σπονδυλικής στήλης),shock wave therapy (ενεργό μέλος του παγκόσμιου συλλόγου θεραπευτών shock wave),HILTERAPIA , 3D spinal decompression,TECAR, Διαμαγνητική αντλία   αλλά και με εναλλακτικές θεραπείες  όπως: Βελονισμός και shiatsu.

 Έχει παρουσιάσει εργασίες σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια με αντικείμενο παθήσεις τενόντων και ορθοπαιδικών κακώσεων. Επίσης έχει εκπονήσει έρευνα σχετικά με την "επίδραση του κρουστικού υπερήχου και της άσκησης στις τενοντοπάθειες του ώμου", καθώς και έρευνα με γνωστικό αντικείμενο την "επίδραση της πρώιμης κινητοποίησης σε κατάγματα της κεφαλής του βραχιονίου χωρίς παρεκτόπιση".

Από το 2006 διατηρεί ενα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας  στο κέντρο του Πειραιά