Η φιλοσοφία του κέντρου είναι η σφαιρική αντιμετώπιση της εκάστοτε πάθησης με προγράμματα απόλυτα εξατομικευμένα.

Στο χώρο μας ακολουθούμε τις εξελίξεις σε επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο!

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την λειτουργικότητα του ανθρώπου, εφαρμόζοντας επιστημονικά αποδεδειγμένα προγράμματα θεραπείας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

TECAR INDIBA

H θεραπεία INDIBA® βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων Τ.Ε.C.A.R.

ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ

H ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ είναι ένα μηχάνημα φυσικοθεραπείας το οποίο φέρει έναν ισχυρό παλμικό μαγνήτη 2,2 Τesla. Πρόκειται για μια καινοτόμο επαναστατική συσκευή, για την  αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων!

HILTERAPIA

Είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία λέιζερ που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία, αλλά έχει ήδη αναγνωριστεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών, την FDA (Food and Drug Administration).

ΙΣΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ PRIMUS RS

 To ισοκινητικό δυναμόμετρο PRIMUS RS, αποτελεί το πιο σύγχρονο σύστημα αξιολόγησης και ενδυνάμωσης! Είναι μια συσκευή Αμερικάνικης τεχνολογίας, η οποία εχει εξελιχθεί στα εργαστήρια της NASA και κατα συνέπεια είναι σε θέση να αξιολογεί και να βελτιώνει τη λειτουργικότητα του ανθρώπου, ικανοποιόντας τα υψηλά standards που απαιτεί η υπηρεσία του διαστήματος και οχι μόνο.

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ

Το πελματογράφημα είναι μία διαγνωστική εξέταση (ψηφιακή ανάλυση) των πελμάτων του ανθρώπινου ποδιού με την χρήση της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΓΕΡΤΗΣ 3 TESLA

 Καινοτομία στη μαγνητική θεραπεία. Το Salus Talent® Pro είναι μοναδικό διεθνώς θεραπευτικό μηχάνημα μαγνητικής διέγερσης. Είναι μια θεραπεία μυοσκελετικών παθήσεων, όπου με τη χρήση πόλυ ισχυρών παλμικών μαγνητικών πεδίων ( Έως 3 TESLA! ) επιτυγχάνεται η διέγερση των εν τω βάθει ιστών.

.

ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η τεχνική "Manual Therapy", είναι η θεραπευτική προσέγγιση όπου ο θεραπευτής με την χρησιμοποίηση των χεριών του προσπαθεί να εντοπίσει, να αναγνωρίσει και τελικά χρησιμοποιώντας ήπιους χειρισμούς